top of page

za 06 aug

|

HEHA school

Jij & hij? Ik & zij!

Tickets zijn niet langer beschikbaar
Bekijken andere producties!

Tijd en locatie

06 aug 2022, 20:00 – 23:00

HEHA school, Otterstraat 179, 9200 Dendermonde, België

Over het evenement

Amelie  en Emile waren ooit een non-conformistisch en gelukkig jetset koppel.  Hun stormachtige relatie liep op de klippen door hun hevig botsende  karakters. ‘Het huwelijk is nu eenmaal een heel riskante onderneming!’ Toch zijn ze allebei in een nieuw avontuur gestapt: zij met de brave Victor, hij met sexy Silke.

Tijdens  hun huwelijksreis aan de Côte d’Azur blijken ze in hetzelfde hotel te  verblijven. Het ‘gelukkig’ weerzien roept heel wat gênante, maar ook  hilarische herinneringen op.

En wat nu? Kunnen ze nog door dezelfde deur of vliegen ze elkaar direct terug in de haren? Halleluja!

Noël  Coward schreef deze ‘clash der seksen’ in 1930. Het blijkt een stuk van  alle tijden. De Leeuwerckenaers spelen het in een hedendaagse bewerking  én met een exquise cast: Katrien Van Houwe, Tom Pieters, Christel  Schockaert, Renaat Philips en Lieve Van den Breen treden in de  voetsporen van o.a. Elisabeth Taylor, Richard Burton, Joan Collins, John  Gielgud, Maggie Smith, Laurence Olivier en Kim Catrall.

‘Laat ons oppervlakkig zijn en  medelijden hebben met al die arme kontlikkers. Laat ons toeters en  bellen bovenhalen en van ’t feest genieten zolang dat het nog kan!  Genieten van elk ogenblik… dat moeten we doen! Kus mij, schat… voordat  uw lekker lijf begint te rotten en de wormen in uw oogkassen beginnen  rond te wriemelen. Voor mijn part moogt ge doen wat ge wilt… u van kop  tot teen in ’t groen schilderen… mij poedelnaakt bedriegen met elke vent  die hier op d’ aarde rondloopt. Ik zal geen woord zeggen. Zolang ge  maar ’t meeste houdt van mij!’

Tickets

 • Normaal

  Te betalen aan de kassa

  € 10,00
  +€ 0,25 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Opendoek

  Te betalen aan de kassa

  € 9,00
  +€ 0,23 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Gezinsbond

  Te betalen aan de kassa

  € 9,00
  +€ 0,23 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Student

  Te betalen aan de kassa

  € 5,00
  +€ 0,13 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page